IsoShell

Ahol az energiatudatos gondolkodás kezdődik

Építési rendszerünk az IsoShell , az alacsony energiafelhasználású épületek tervezésében és kivitelezésében kíván meghatározó szerepet játszani és értéket teremteni.

Az általunk létrehozott épületeknek meg kell felelniük korunk energetikai és gazdasági kihívásainak, célunk a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás megvalósítása, elérhető áron. Energiatakarékos házainkhoz kulcsrakész szolgáltatásként nem csak az  építészeti és szerkezeti tervezés és kivitelezés, de a különböző gépészeti megoldások tervezése is hozzátartozik.

Az energiahatékonyság és fenntarthatóság elvei által vezérelve, ügyfeleink igényeit követve maradandó értéket hozunk létre.  Építési rendszerelemeink cégünk saját fejlesztése, több mint 9 év építőiparban eltöltött értékesítési és műszaki tapasztalat eredménye. Az építőelemek gyártása 100%-ban Magyarországon történik a legminőségibb, újrahasznosítható alapanyagokból.

EGRI ÉPÍTKEZÉSÜNK FOLYAMATBAN

ISS 40-es rendszerelemekből. Az áthidalásokat fal + parapetelemmel oldották meg, tökéletesen működik.

PASSZÍVHÁZ

A passzívház legfőbb ismérve, hogy remekül működik hagyományos, aktív fűtési rendszer nélkül. Hogy ez miként kivitelezhető? Kattintson! Oldalunkon hasznos információkat talál.

A+ ÉPÜLETEK

Miért jó, ha otthona A+ energetikai besoro- lású? Ezt közvetlenül energiafogyasztásán tapasztalhatja meg. Építési rendszerünkkel pedig meg is valósíthatja.